stadsfiets

Stads-, sportief-, toer- en vakantiefietsen

Voor de school, recreant, vakantie of woon-werk fietser, hebben wij voldoende keus. Voor elke doelgroep hebben wij een passende fiets.

Batavus

Fietsen doe je samen, je hele leven. Je eerste meters zonder zijwieltjes. Daarna helemaal zelf naar school en weer later met een vriendje of vriendinnetje achterop. Onderweg naar je nieuwe baan of tijdens een vakantie de heuvels af in binnen- en buitenland. Veilig met je kindje voorop of samen lange tochten maken. Je fiets groeit met je mee tijdens alle levensfasen. Batavus is een echt familiemerk en groeit daarom met je mee. En, verschillende mensen, verschillende wensen. Wat het ook is waar jij waarde aan hecht: je fiets moet aansluiten bij jouw manier van leven. Batavus denkt hierover na. Al sinds 1904.

BC101550_1_H_C

Voor de recreatieve fietser gaat er niets boven een fiets met derailleur. Genoeg versnellingen om altijd de juiste trapfrequentie vinden. Vlakke land of in de bergen, de sportieve Batavus is er klaar voor.

batavus dinsdag e-go

Alle Batavus fietsen worden op maat geleverd. Op de site vind u de link van lichaamsmeting en zitpositie. Dat is bij ons standaard bij de aankoop van een fiets. Voor meerdere modellen, raden wij u aan onze winkel te bezoeken. Wilt u meerdere modellen bekijken?, ga dan naar www.batavus.nl

Koga

stad-sportief KogaKoga staat bekend om zijn sublieme rijeigenschappen. Mooi afgewerkt, goed afgemonteerd en mooi van uiterlijk. Over de kwaliteit valt niet te twisten, dat hebben ze dik voor elkaar.
Het is ook mogelijk uw eigen Koga samen te stellen. U kunt dat bij ons doen of thuis. Op de site kunt u zien wat de mogelijkheden zijn om een fiets samen te stellen.  www.koga.nl
Het heeft geen nut om veel over Koga te schrijven op onze site. Het is een merk dat u moet ervaren. Samen kunnen wij kijken wat het beste bij u past, onder het genot van een bakje koffie.

stad-sportief-tourfiets

Graag tot ziens in de winkel!