stadsfiets

Stads-, sportief-, toer- en vakantiefietsen

Voor de school, recreant, vakantie of woon-werk fietser, hebben wij voldoende keus. Voor elke doelgroep hebben wij een passende fiets.

Gazelle

stad-sportief-fietsGoed en betrouwbaar, dat is wat je van Gazelle mag verwachten. In de winkel hebben wij een ruim assortiment Gazelle fietsen. We zijn u dan ook graag van dienst om samen te kijken wat bij u past.
Zorgeloos fietsen met 3,7 of 8 versnellingen in combinatie met een dichte kettingkast. Ook goed geschikt voor schoolgaande kinderen, degelijk en robuust.

stadsportief-gazelle-001

Voor de recreatieve fietser gaat er niets boven een fiets met derailleur. Genoeg versnellingen om altijd de juiste trapfrequentie vinden. Vlakke land of in de bergen, de sportieve gazelle is er klaar voor.

stadsportief-gazelle-002

Alle Gazelle fietsen worden op maat geleverd. Op de site vind u de link van lichaamsmeting en zitpositie. Dat is bij ons standaard bij de aankoop van een fiets. Voor meerdere modellen, raden wij u aan onze winkel te bezoeken. Wilt u meerdere modellen bekijken?, ga dan naar www.gazelle.nl

Koga

stad-sportief KogaKoga staat bekend om zijn sublieme rijeigenschappen. Mooi afgewerkt, goed afgemonteerd en mooi van uiterlijk. Over de kwaliteit valt niet te twisten, dat hebben ze dik voor elkaar.
Het is ook mogelijk uw eigen Koga samen te stellen. U kunt dat bij ons doen of thuis. Op de site kunt u zien wat de mogelijkheden zijn om een fiets samen te stellen.  www.koga.nl
Het heeft geen nut om veel over Koga te schrijven op onze site. Het is een merk dat u moet ervaren. Samen kunnen wij kijken wat het beste bij u past, onder het genot van een bakje koffie.

stad-sportief-tourfiets

Graag tot ziens in de winkel!