Santos Urban

Santos | Trekking fietsen

Santos 1De vakantiefiets voor het echte zware werk
Uitermate degelijk gebouwd met zeer goede rijeigenschappen.
We laten u een aantal sterke punten zien van de Santos fiets. Het wordt dan duidelijk waarom u voor een Santos kiest, voor vakantie, woon/werk of recreatieve fietstochten.

Santos 2

 

Onderhoudsvrij door gebruik van riem en Rolhoff naaf
De riem draait soepeler dan een ketting en gaat erg lang mee. Er zijn zelfs consumenten die een afstand van 30.000 km met één riem hebben gereden. Dus weg met die ketting.
De Rolohoff naaf bevat 14 versnellingen hetgeen overeenkomt met het bereik van een derailleur. Doordat alles in de naaf zit, heeft u geen last meer van ketting/tandwiel slijtage.

Santos 3

 

Een ander sterk punt, zijn de naven
Allemaal uitgerust met 36 spaakgaten. De achternaven bevatten maar liefst 4 industrielagers, zodat je een sterk en stabiel wiel krijgt.
De singlespeed naven hebben we speciaal laten maken voor Pinion. De extra kleine stapjes in de naaf heffen het effect van een dubbele vrijloop op!

Santos 4

 

Extra sterk en stabiele dragers
Om de drager de nodige stabiliteit mee te geven heeft hij dikkere buizen, van 14 en 12 mm dik. De voorste buis is daarmee bijna 3x zo stijf geworden. We hebben hem zo ver mogelijk naar voren geplaatst, zodat de stangetjes naar het frame veel korter worden. Bij kleine/sloping frames maakt dat een enorm verschil in stabiliteit.
Tassen op de juiste positie. De tassen hang je laag aan de drager om het zwaartepunt gunstig te houden. De haken kunnen ver uit elkaar, zodat de tassen beter op hun plek blijven.

Santos 5

 

Veel kleuren
Uw Santos in uw eigen kleur.
Zoals u ziet is er veel mogelijk. Voor meer informatie kunt u het beste naar onze winkel komen. We hebben de meeste modellen staan voor een proefrit. Ook kunt u een kijkje nemen op de site van Santos.