Kettler

Fitness

Blijf fit! Bewegen voor conditie en/of calorieverbranding.

Wij hebben een ruime voorraad fitnessapparaten zoals hometrainers, loopbanden, crosstrainers, roeiapparaten enz. Vakkundig advies, 3 jaar garantie en bezorging aan huis!

Regelmatig diverse interessante aanbiedingen!

Meer dan 10 jaar zijn wij reeds dealer van Kettler en Tunturi fitness, twee kwaliteitsmerken met een uitgebreid assortiment. Trainen wanneer het je uitkomt ongeacht het weer! Thuis-trainen is veilig en gemakkelijk en bedenk eens hoeveel tijd u kunt besparen. Onze fitnessapparaten geven u bovendien motiverende informatie en gegevens voor uw training.

Service en garantie:

Wij geven 3 jaar garantie en service op deze apparatuur en bezorgen en plaatsen doen we zelf. Naast hometrainers, loopbanden, crosstrainers en roeitrainers hebben we ook krachtsportartikelen, tafeltennistafels en hartslagmeters van Polar en Sigma.
Kijk ook eens op de sites van Kettler en Tunturi.

Kettler

Tour 400 - Jouw trouwe trainingspartner

De Kettler Hometrainer Tour 400 is ideaal voor amateursporters die thuis willen beginnen met trainen. De Kettler hometrainer Tour 400 heeft een goede ergonomie en gemakkelijke instelmogelijkheden. Door de lage instaphoogte stap je gemakkelijk en snel op en ga je direct aan de slag.

Hoogwaardig en duidelijk LCD-scherm

De LCD-trainingscomputer van de Tour 400 heeft in totaal 6 trainingsprogramma's. Alle benodigde gegevens zijn tijdens de training duidelijk af te lezen. De intuïtieve menunavigatie helpt je om snel naar je gewenste trainingsprogramma te gaan of de trainingsweerstand aan te passen. Het inductie remsysteem, met een maximaal vermogen van 250 watt, biedt voldoende weerstand voor beginners en gevorderden. De ergometer meet de polsslag met behulp van handpols sensoren of een optioneel verkrijgbare borstband. Met het geïntegreerde HRC-trainingsprogramma (hartslag regeling) train je binnen een gewenste polsslag.

Goed comfort

De constructie van de Tour 400 is zeer stabiel, waardoor de ergometer geschikt is voor gewichtsbelastingen tot 130 kg. De trainingsweerstand kan op twee verschillende manieren worden aangepast. De fiets heeft een MANU-modus en een AUTO-modus. In de MANU-modus heb je een versnellingspook met 20 individuele niveaus. In de AUTO-modus kan de trapweerstand worden ingesteld van 5 tot 250 watt in stappen van 5 watt. Dankzij de transportwielen op de voorvoet is de ergometer gemakkelijk te verplaatsen.

kettler-tour-400-ergometer-hometrainer
kettler-tour-400-ergometer-lenker-mit-handpuls