thule fietsendrager

Fietsendragers

fietsdragers-001Niets is zo belangrijk om uw fietsen veilig mee te nemen tijdens uw toer of vakantiebestemming. Na zorgvuldig zoeken, beschikken wij over een goed assortiment fietsendragers.
Welke de beste is, blijft altijd de vraag. Wat voor u het meest efficiënt is, dat kunt u zelf ervaren. Tijdens uw bezoek aan onze winkel, demonstreren wij de verschillen.
Fietsdragers worden nooit in doos geleverd. De dragers worden door ons afgemonteerd en geplaatst op uw auto. Op deze manier kunnen wij controleren of alles werkt. Wij geven uitleg over het gebruik en u bent klaar voor vertrek.
Voor de gekozen merken kunnen wij ook een goede service verlenen bij eventuele defecten aan uw fietsdrager.

Assortiment

fietsdragers-002

Thule:

Als voorbeeld hebben wij de Thule Velo compact gebruikt. In de voorbeelden ziet u de veelzijdigheid van deze drager. Van het merk Thule hebben wij meerdere modellen. Tijdens een bezoek aan onze winkel, laten wij graag de mogelijkheden van Thule zien.

 

 

 

 

fietsdragers-003

Cykell:

Als voorbeeld hebben wij de Cykell T2 en T3 fietsdrager gebruikt. In de voorbeelden ziet u de veelzijdigheid van deze drager. Van het merk Cykell hebben wij meerdere modellen. Tijdens een bezoek aan onze winkel, laten wij graag de mogelijkheden van Cykell zien.

 

 

 

 

 

fietsdragers-004

Movanext:

Als voorbeeld hebben wij de Movanext Lux en Lux Vision fietsdrager gebruikt. In de voorbeelden ziet u de veelzijdigheid van deze drager. Van het merk Movanext hebben wij meerdere modellen. Tijdens een bezoek aan onze winkel, laten wij graag de mogelijkheden van Movanext zien.

 

 

 

fietsdragers-005

Uebler:

Als voorbeeld hebben wij de Uebler fietsdrager gebruikt. In de voorbeelden ziet u de veelzijdigheid van deze drager. Van het merk Ubler hebben wij meerdere modellen. Tijdens een bezoek aan onze winkel, laten wij graag de mogelijkheden van Ubler zien.

 

Met een fietsendrager uit onze collectie, kunt u met een gerust hart op vakantie!

Tot ziens in onze winkel!

 

fietsdragers-006