elektrische fiets

Elektrische fietsen

Tja, waar moet je beginnen.. er is zoveel keus en veel verschillende verhalen en testen. Wat is waar en wie moet je geloven, dat blijft de vraag.

Het gaat ons om de waarde en de kwaliteit van de producten die wij aanbieden in onze winkel! Daarnaast staat persoonlijke service hoog in het vaandel.

De modellen waar wij voor gekozen hebben, beschikken allen over zeer goede rijkwaliteiten. De bouwkwaliteit en afmontage zijn zeer goed te noemen.

Wij hebben een ruim aanbod elektrische fietsen (op de site ziet u een deel van de collectie).

Victoria

Victoria fiets
Victoria fiets 002

Fietsen met een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding afkomstig uit Duitsland. Zij maken al fietsen sinds 1886. Ze zijn leverbaar met verschillende af montage zoals:

 • Derailleur
 • Nexus 7 of 8
 • Nuvinci

Modellen met een naafversnelling, worden geleverd met een dichte kettingkast. Voor meer informatie kan u het beste naar onze winkel komen. Een proefrit is zeker aan te raden.

Gazelle

Gazelle fiets
gazelle fiets-002

De meest populaire fiets van Nederland. Het is een merk met een lange historie en ze maken solide fietsen. Ze vallen onder de categorie stads/sportief. Een goede fiets voor dagelijks gebruik.

De modellen die wij u laten zien zijn de, Orange en de Chamonix. De fietsen kunnen met verschillende motoren geleverd worden. Ook is er keuze uit verschillende versnelling soorten zoals:

 • Derailleur
 • Nexus 7 of 8
 • Nuvinci

Riese & Muller

Swing

Door de fijngevoelig verende voorvork en de verende zadelpen, de licht lopende wielen en aangename ondersteuning van de Bosch-aandrijvingen lijkt het alsof u met de Swing op de wolken rijdt.

Riese Muller swing

De Swing is leverbaar in vier kleuren; zwart, rood, crème en pastel blauw.

De Swing wordt standaard geleverd met een 500Wh accu met het Bosch systeem.

U kunt kiezen uit de verschillende uitvoeringen en afmetingen.

U ijdt al een Riese & Müller Swing vanaf € 3059,00

 

Riese muller cruiser dames
Riese muller cruiser dames

De elegante kleurcombinatie van het frame, het zadel en de 28"-banden maken de cruiser samen met de discrete blikvangers in bruine lederlook tot een baken op de weg. Met zoveel stijl rijdt u met plezier wat extra kilometers.

De Cruiser is er in verschillende uitvoeringen, in heren enkel in het zwart, de dames kunnen kiezen tussen zwart en wit.

U rijdt al een cruiser vanaf € 3269,00

 

Riese Muller charger

Charger

Met de geïntegreerde Bosch PowerTube-accu, de veelzijdige uitrusting en de hoogwaardige onderdelen is de Charger de perfecte E-bike voor alledaags gebruik. Om te pendelen of een ontspannende tocht te maken - met de Charger wordt elke rit een belevenis.

Charger is er in de kleuren, pearl white, black matt en electric red metallic. Tevens is de Charger er in diverse uitvoeringen, zoals een highspeed of pedelec (tot 45Kmh) zelfs plaatsing van een tweede 500Wh accu is mogelijk.

riesemuller-fiets-001
riesemuller-fiets-002

Cannondale

Semi sportieve en lichte elektrische fiets. Al drie keer uitgeroepen tot fiets van het jaar.

 

Cannondale fiets-001
cannondale-fiets-002

Leverbaar met lage en sportieve instap. Er is keuze uit verschillende motoren en accu’s. Een dichte kettingkast behoort ook tot de mogelijkheden.

Versnellingskeuze:

 • Derailleur
 • Nexus 7 of 8
 • Nuvinci

 

Kom langs en ervaar het zelf.

Koga

Een merk waar iedereen van gecharmeerd is. Goede kwaliteit en rijeigenschappen. Koga is nog één van de weinige merken met een motor in het achterwiel. Het andere systeem dat ze gebruiken, is het Bosch systeem met middenmotor.
Voor beide systemen is wat te zeggen. Welke van de twee het beste is, laten wij in het midden. Een kwestie van een proefrit maken. Luister niet naar anderen. Dat zijn alleen maar geluiden, ervaar het zelf. Maak dan een keus.

Koga-e Nova

Koga E- Nova met nexus 8, dichte. kettingkast en Bosch systeem.

koga-e-delux

Koga E- De Luxe met achterwiel motor en ION techniek.
Ook bij Koga hebben ze voor verschillende doelgroepen de juiste modellen. De bovenstaande modellen zijn de comfort fietsen. Ook hebben ze een reeks sportieve fietsen.

koga-e-special

Koga E- Special met uitneembare accu in het frame

koga-e-element

Koga E- Element

koga-e-extension

Koga E-Extension
Er is een grote variatie aan modellen bij Koga. De getoonde exemplaren zijn ook leverbaar in heren modellen. De meeste modellen hebben wij op voorraad en zijn in de winkel te bezichtigen. Ook een proefrit is mogelijk.

Flyer

De Zwitserse elektrische fiets met Motor en accu in het midden. Bij velen een geliefd merk en bekend om zijn rijeigenschappen en kwaliteit.
Zoals bij de andere merken is het mogelijk een keuze te maken uit meerdere accu’s. Ook maakt Flyer een elektrische fiets met 26 inch wielen. In combinatie met een lage instap, kunnen kleinere personen of personen die graag laag bij de grond willen, hiervan profiteren.

Flyer C serie

Flyer C serie. 26 inch.

Flyer T serie

Flyer T serie. 28 inch.

Flyer B

Flyer B serie met Boschmotor.
De Flyer fietsen zijn verdeeld in drie categorieën:

 • C serie is comfort
 • T serie is Tour
 • B serie is Trekking  

De Flyers staan in de winkel klaar voor een proefrit. Doe er uw voordeel mee.

Algemeen

Zoals u ziet, hebben wij een assortiment met alleen hoogwaardige elektrische fietsen. Dat is een bewuste keus geweest. Om in alles kwaliteit te kunnen bieden, heb je de juiste producten nodig.
Omdat wij maatwerk leveren, is het raadzaam om het hoofdstuk lichaamsmeting en zitpositie te lezen. Daarin leest u onze werkwijze.

Graat tot ziens in onze winkel.