Cannondale mountainbike

Cannondale

Met Cannondale begint het fietsplezier al van € 899,-. U kunt het zo duur maken als u zelf wilt. Wij vinden het belangrijk dat u de fiets afstemt op het gebruik: ''Wat ga ik doen en wat heb ik nodig?''

Als we de Cannondale collectie bekijken, zien we verschillende soorten modellen zoals:

  • Synapse
  • CAAD-serie
  • Super Six
  • Evo

Synapse

Cannondale synapseAl deze modellen zijn gemaakt voor een specifieke doelgroep of rijder. Als we kijken naar de Synapse, praten wij over een racefiets met een comfortable zithouding. Beter gezegd, de recreatieve fiets of rijder. Ondanks de comfortabele zithouding kan de fiets qua techniek en afmontage als een hoogwaardige fiets afgeleverd worden. Bijvoorbeeld met 105 of Ultegra. In de framematerialen heeft u ook keuze. U kunt kiezen uit aluminium en twee carbon soorten. Wilt u hier meer over weten of een proefrit maken, kom dan gerust langs.
De afgebeelde fiets is een Synapse. Als u goed naar de fiets kijkt ziet u dat de zithouding comfortabel is. Voor consumenten met rugklachten of een lager gemiddelde snelheid is dit de perfecte fiets.

CAAD

De CAAD-modellen zijn in hoogwaardig aluminium uitgevoerd. Het is een licht en stijf frame. De fiets is te plaatsen tussen comfort en prestatie. De fietsen hebben een sportievere geometrie. Ten opzichte van de Synapse heeft de CAAD een klassieker uiterlijk. Wij vinden het een goede no-nonsense fiets die erg betaalbaar is. Ook is de CAAD in verschillende kleuren en afmontage te verkrijgen

Voor de consumenten die geen carbonfiets willen maar toch een hoogwaardige fiets kan de CAAD de juiste keuze zijn. Ook voor de CAAD geldt, maak eerst een proefrit.

SuperSix

Stoer, strak en sexy, licht, sterk en snel. Voor de rijders met een sport- of pro-zithouding is dit de perfecte fiets, maar minder geschikt voor de recreant. U kunt deze fiets zien als de CAAD maar dan in carbon. Is in verschillende modellen en afmontage leverbaar. U moet de Super Six zien als de betaalbare carbon racefiets. Qua geometrie is hij afgeleid van het topmodel, de Super Six Evo.

SuperSix Evo

Cannondale evoDe super Six Evo is het topmodel van Cannondale. Deze is uitgevoerd met HI-MOD technologie. Deze fiets is lichter en stijver dan de normale Super Six. Met een frame gewicht van circa 900 gram vormt dit een goede basis voor een lichte racefiets. Voor de amateur en semi-professional is dit de perfecte fiets. De fiets is leverbaar in verschillende kleuren en afmontage. U heeft keuze uit twee groepen, Shimano Dura-Ace of Sram Red 22.

Service en nazorg

Om ervoor te zorgen dat u op de juiste fiets rijdt doen wij altijd eerst een meting. We zijn ook gespecialiseerd in het oplossen van lichaamsklachten. Ook daarvoor beschikken wij over diverse meetsystemen.

Bij ons koopt u niet zomaar een fiets, maar een fiets die bij je past.